Utbildningar för unga 2018-2019

banner utbildningar

Drama eller konfirmandledarskap kanske är din grej? Eller demokratifrågor? Kanske trolleri eller bildskapande? Här finns många sätt att hitta hur just du kan ta plats med dina gåvor precis där du är.

Anmälan?

Du anmäler dig här, via Svenska Kyrkans Ungas medlemssidor

För att anmäla sig via medlemssidorna behöver du vara eller bli medlem i Svenska Kyrkans Unga. Är du inte medlem och vill anmäla dig? Eller vill du anmäla en större grupp? Hör av dig till cecilia.cedergren@svenskakyrkan.se om hur du går tillväga då.

Var och när?

Helsjöns folkhögskola
16-18 november 2018
18-20 januari 2019

Ung Ledare

För dig som är, eller kommer att bli, ideell ledare i församlingens konfirmandarbete och är 15-17 år. Som nykonfirmerad har du i färskt minne hur det var under din egen konfirmandtid. Då kan du vara en tillgång som kompis och förebild bland de nya konfirmanderna. Du kanske minns vad som engagerade dig och vad som skulle kunna utvecklas.

Ledarutbildningen

För dig som är 17-25 år och har minst ett års erfarenhet som ung ledare. Ledarutbildningen riktar sig till dig som vill göra en insats för andra i församlingen. Utbildningen har sin utgångspunkt i mötet med andra människor, med mig själv och med Gud. Inspirationen kommer från Jesu ledarskap och hans sätt att uttrycka tro i ord och handling.

Ung ideell

För dig som är, vill bli eller kommer att bli, ideell i församlingen. För dig som är 15 år och uppåt och vill fördjupa din tro, hitta dina gåvor och se vilka möjligheter det finns i församlingen för just dig.

Kostnad

Logi i rum med säng
1050 för medlem i godkänd lokalavdelning
1250 för medlem i ej godkänd lokalavdelning
2200 för övriga deltagare

Golvlogi
500 för medlem i godkänd lokalavdelning
650 för medlem i ej godkänd lokalavdelning
1150 för övriga deltagare

Mer information

Kontakta Björn Edvardsson: bjorn.edvardsson@svenskakyrkan.se, 031 – 771 30 46