banner hemsida 2 1

Den 5-7 april 2019 träffades ett femtiotal medlemmar i Fässbergs församlingshem för distriktsårsmöte. Lokalavdelningar från Halmstad i söder till Strömstad i norr var representerade. Efter en årsmötesskola under fredagskvällen öppnade ordförande Carolina Madsen mötet och lämnade över klubban till Karl Larsson som valdes till presidieordförande och Daniel Boothe som valdes till presidiesekreterare. Under fredagskvällen firade vi också mässa tillsammans med biskop Susanne Rappmann.

Årsmötet drar igång

På lördagen drog själva mötet igång på riktigt. Förutom att lägga verksamhetsberättelse och ekonomiskt resultat för 2018 till handlingarna så antogs budget för 2019, verksamhetsplan för 2019 samt en proposition om att samtliga arrangemang under 2019 ska behandla temat “ungas psykiska hälsa”. Under lördagskvällen hade vi en öppen kväll för alla medlemmar, även de som inte deltog under själva årsmötet. Vi åt tacobuffé och chokladpudding och hade ett quiz.

Ny distriktsstyrelse

Under söndagsmorgonen tillsattes den nya distriktsstyrelsen:
Ordförande: Rebecka Persson (Stensjön)
Vice ordförande: Linda Andreasson (Frölunda)
Ledamöter: Nora Johansson (Frölunda), Elisabeth Dahlberg (Älvsborg), Elin Kakko (Kållered), Ellen Jörnestrand (Fässberg), Rasmus Fagerberg (Askim), Oscar Hasewinkel (Stensjön), Axel Sahlstedt (Askim)
Ersättare: Calle Ågren (Frölunda), Alice Andreasson (Askim)

Helgen avslutas

Helgen avslutades med att vi firade gudstjänst med församlingen och åt en god lunch. Tack alla deltagare, och ett särskilt tack till Fässberg för er fantastiska insats under helgen!

Årsmötesprotokoll

Protokoll från mötet kommer att läggas upp här när det är justerat och klart.

 Verksamhetsberättelse 2018 – the movie

Här kan du se en kort film om hur vårt år 2018 blev