NY BANNER DÅM 2020 03 23 1219

Distriktsårsmötet är Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stifts högsta beslutande organ. Där fattas bland annat beslut om organisationens budget, verksamhetsplan och eventuella stadgeändringar. Där väljs också ordförande och distriktsstyrelse för kommande mandatperiod. Snart är det dags för distriktsårsmötet 2020.

Praktisk information och anmälan

Var: Stiftskansliet Göteborg, Lilla Bommen 1 (OBS! Ändrad plats!)
När: 18 april 2020 (OBS! Ändrad tid!)
Anmäl dig här senast den 3 april.

 

Viktig information angående distriktsårsmötet 2020

Med anledning av spridningen av coronaviruset har distriktsstyrelsen för Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift fattat beslut om att flytta och förändra årets distriktsårsmöte. Vi kommer att ställa in själva lägerdelen av distriktsårsmötet. Det innebär att vi bara kör EN dag, lördagen den 18 april. Vi tar bort workshops, kvällsaktiviteter och övernattningar och håller oss enbart till årsmötesförhandlingar. Vi kommer också förflytta dagen och istället hålla till i stiftskansliets lokaler, Lilla Bommen 1, Göteborg. Mer information om dagens program och liknande kommer inom kort. Har du anmält dig men av någon anledning vill dra tillbaka din anmälan på grund av rådande omständigheter hör du av dig till Nils Jernqvist. Du kan också höra av dig med andra frågor. 

Deltagande på plats i Göteborg

Vi är givetvis glada för alla som vill komma och vara på plats på mötet. Om det är någon som kommer långväga ifrån och behöver stanna över natt vill vi veta det snarast. Hör av dig till Nils Jernqvist så snart som möjligt. Naturligtvis stannar du hemma om du känner dig det minsta sjuk och vi som är på plats under dagen följer alla råd och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.
 

Digitalt deltagande

Vill du delta under dagen men inte vara fysiskt på plats så försöker vi göra detta möjligt via en digital lösning. Hör av dig till Kristine Ålöv om du/ni är intresserade av detta.
 

Här kan du ladda ner material inför årsmötet.

* Kallelse
* Distriktsstyrelsens propositioner

Mer information och kontakt

Vi håller oss hela tiden uppdaterade på myndigheternas rekommendationer och eventuella förändringar kommuniceras ut så snart det går. Du är välkommen att höra av dig till Nils Jernqvist, nils.jernqvist@svenskakyrkan.se, om du har frågor! Mer information kommer tillsammans med övriga handlingar lite närmre årsmötet!